Тема 2. ОБМІН РЕЧОВИН І ПЕРЕТВОРЕННЯ ЕНЕРГІЇ » Стр.42 (1)



Дослідницька робота Придбайте в магазині харчовий продукт з маркуванням та дослідіть його харчові якості з допомогою етикетки. Заповніть таблицю. Таблиця. ХАРАКТЕРИСТИКА ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ ЗА ПЛАНОМ Масло солодкове 73% жиру складається з коров’ячого молока вершків, містить вітаміни, жири, білки, вуглеводи тощо. Має велику енергетичну та харчову цінність та позитивно впливає на організм. СТАВЛЕННЯ Біологія + Дієтологія. Дієта DASH Застосуйте знання рекомендацій раціонального харчування та оцініть переваги й недоліки вегетаріанської дієти. Тваринні білки тяжче перетравлюються організмом людини, мають інші поживні речовини продукти твар. походження. Рослинну їжу легше перетравлює організмом, продукти багаті на клітковину, карбонові вищі кислоти, антиоксиданти, які сприяють функціонуванню правильному організма.



Тема 2. ОБМІН РЕЧОВИН І ПЕРЕТВОРЕННЯ ЕНЕРГІЇ