ПР 3. Порівняння продовольчого кошика жителів краї » 2



Укажіть спільні й відмінні риси в структурі продовольчого кошика жителів країн Західної та Східної Азії. Спільні риси В обох регіонах поширене вживання таких овочів, як: капуста, томат, огірки, морква, салат. Дуже поширеною є картопля. Також регіони багаті на фрукти, через сприятливі погодні умови, найчастіше зустрічаються цитруси, хурма, персики. Обидва регіони дуже полюбляють м’ясо, однак різновиди та походження м’яса досить різне. Обидва регіони неможливо представити без чаю. Відмінні риси 1. Різні різновиди хлібу 2. Відсутність макаронних виробів у Західній Азії та їх популяризація у Східній. 3. Крупи є досить різними в порівнювальних регіонах 4. У Західній Азії досить розвинуті баштанні культури, у Східній - ні. 5. Кондитерські вироби більш поширені у Західній Азії. 6. М’ясо Західної Азії - Баранина, телятина; Східної - свинина. 7. Різні види олії.



ПР 3. Порівняння продовольчого кошика жителів краї