МОРФОЛОГІЧНА НОРМА § 8 - § 18 » §12 (6)
Складіть і запишіть рецепт приготування макаронів з тунцем, використавши наведені інгредієнти й передавши кількісні показники словами в різних відмінкових формах. Дві-чотири столової ложки оливкової олії розігріти у великій сковорідці. Додати до неї два-три зубчики порізаного часнику. Посолити за смаком та томити на вогні, помішуючи, 10 хвилин. Додати до олії та часнику сто вісімдесят або двісті грамів тунця. Перемішати та залишити під закритою кришкою на 20 хвилин. Відварити у підсоленій воді двісті п’ятдесят грамів макаронів до готовності. Додати у макарони дві-три гілочки петрушки, дев’яносто грамів твердого сиру, розігріту олію з часником та тунцем. Добре перемішати. Розкласти страву по тарілках. Смачного!