UNIT 3. IT’S TASTY! » Стр.55 (10)



Створіть класну кулінарну книгу з рецептами ваших улюблених тортів. Робота в групах. Apple Chocolate Cake You need: chocolate - 100 g, eggs - 4 pcs., sugar - 100 g, butter - 100 g, flour - 75 g, apples - 200 g. Procedure: First melt chocolate with butter and sugar in a water bath. Allow to cool slightly. Then add eggs one at a time and knead well each time. Add flour. Stir well. Then add apples. Finally cover the form with parchment paper and brush with oil. Pour the ready-made dough into the mold and bake in the oven for 30-35 minutes at 180 0C. Яблучно-шоколадний торт Шоколад - 100 г, яйця - 4 шт., цукор - 100 г, масло вершкове - 100 г, борошно - 75 г, яблука - 200 г. Розтоплюємо на водяній бані шоколад з маслом і цукром. Дати трохи охолонути. По одному додавайте яйця і кожен раз добре вимішуйте. Додайте борошно. Добре розмішати. Потім додайте яблука. Форму застелити пергаментним папером і змастити олією. Готове тісто вилити у форму і випікати в духовці 30-35 хвилин при 180 0С.



UNIT 3. IT’S TASTY!